Menu

Houten luiken

Deze nostalgische luiken geven een warme uitstraling. Er is keuze uit verschillende houtsoorten, zoals eiken of meranti.  Hout is een natuurlijk materiaal  en daardoor gevoelig voor slechte weersomstandigheden, het soort hout bepaalt een deel van de duurzaamheid van het luik. Beschermd wordt deze door een goede vernis of laklaag en opnieuw schilderen is noodzakelijk om de paar jaar.  U kunt het luik in alle wenselijke RAL-kleuren of met lak/vernis laten afwerken.

 

Aluminium luiken

Aluminium luiken geven uw gevel een luxe uitstraling. De charme van een luik en de ‘luxe’ van het onderhoudsarme materiaal.  Aluminium heeft weinig last van weersomstandigheden en is goed bestand tegen hitte. Enkel in de kuststreken is dit materiaal  minder wenselijk vanwege de zilte lucht. Een aluminium luik kan afgewerkt worden met een poedercoating in elk gewenste RAL-kleur.

 

PVC luiken

Het  meest duurzame luik met de uitstraling van natuurlijk of geverfd hout. Pvc is bestand tegen extreme weersomstandigheden, vergt weinig onderhoud en hoeft niet opnieuw geschilderd te worden. Afgewerkt met de uitstraling van hout, maar ook is er keuze uit één van onze andere foliedecors met ruime kleurkeuze, maar enkel duurzaam lakken in een RAL-kleur behoort ook de mogelijkheid.


Search